Deli7 Chokoladelagkage

Deli7 Chokoladelagkage

 

Ingredienser til Deli7 Chokoladelagkage:

135 g sukker
3 æg
80 g mel
2 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver

Creme:

2½ dl piskefløde
3½ spsk. sukker
4 spsk. kakao
125 g bær
Spiselige blomster el. kandiserede pynt

Fremgangsmetode:

Pisk æg og sukker luftigt. Spar ikke på armkræfterne – jo luftigere sukker og æg er desto bedre.
Bland de tørre ingredienser; mel, kakao og bagepulver og vend det i æggesnapsen.
Kom dejen i en smurt springform (Vi anbefaler 22 cm) og bag den ved 175° i 40 min.
Når kagen er færdig, er det vigtigt at du lader den køle af.
Pisk fløden stiv med sukker og kakao mens kagen køler af.
Flæk kagen i to dele. En rigtig god lang kagekniv anbefales, men enhver skarp kniv kan bruges. Skær den omhyggelig, så begge bunde har en flad overflade.
Læg de to kagebunde sammen med halvdelen af cremen i mellem, fordel resten af cremen over kagen og pynt med bær og blomster.
Et lille tip. Er en af dine bunde lidt afrundet, så kan denne bruges som top. Det er perfekt at fylde fyld på.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *